La valoració final

La Fira ja quasi ha acabat! Ha estat una jornada molt intensa i de molta feina i cadascú l’ha viscut a la seva manera. Per això hem preguntat als alumnes i als professors si creuen que ha estat una jornada productiva i satisfactòria:

Els professors creuen que ha anat prou bé per ser el segon any que es fa la fira. Creuen que els alumnes han après a utilitzar el mètode científic per raonar i buscar el perquè de les coses, tot i que tots coincideixen en que només han après aquells que han aprofitat el temps i hi han dedicat un cert esforç. Per tant, si es milloren alguns aspectes d’organització l’any que ve es podria repetir i seria encara millor.

Preguntant als alumnes, ens han explicat què han après i què millorarien l’any que ve:

La majoria estan d’acord en que han après a treballar en equip i han conegut més a fons a la gent de l’ESO. També els ha agradat poder tractar els temes que han triat i han après a fer un bon treball. De fet, molts ens han remarcat que han après a fer gràfics.

Ens han proposat també alguns aspectes per millorar, com ara l’organització dels professors a les diferents classes. Ens explicaven també que si els havia tocat un itinerari que no els agrada no ho han disfrutat gaire.

També ens han comentat que a alguns alumnes ens agradaria que afegissin un itinerari artístic, per poder fer un projecte sobre els aspectes que més ens agraden, com l’art, el teatre, la música…

En conclusió, tan els alumnes com els professors repetiríem la fira l’any vinent, tot i que fent alguna modificació.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s