Avançant al tecnològic

Hem passat per l’aula de tecnologia i hem entrevistat als alumnes per saber com avancen els seus projectes i quines dificultats estan trobant.

Els grups que proven de fer aplicacions es troben que no saben programar i necessiten més ajuda de la que pensaven. També cal destacar que totes les aplicacions tenen com a objectiu ajudar als estudiants, excepte una que promet a l’usuari un cos perfecte en 182 dies.

Hi ha també projectes que treballen per a vehicles més sostenibles i respectuosos amb el medi ambient, que s’estan trobant amb problemes per aconseguir i tractar el material necessari per a dur a terme la maqueta.

Altres exemples de projectes són: un esborrador automàtic per a les pissarrres, una sabata amb taló regulable, un dispensador per a menjar de les mascotes, un despertador que no sona sinó que deixa anar olors per despertar a la gent, un sistema de reg d’un camp d’arròs… Alguns problemes han estat les construccions de les maquetes per falta del material adequat o per la dificultat de construcció, etc.

La setmana vinent sabrem els guanyadors. I fins dimecres, tothom a acabar els projectes!

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s